Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ÚJÉVI FOGADALMAK - EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

2011.01.11. 22:22 :: bekeskonyv

Mindenki szeretne egészségesen élni, de az életmód megváltoztatása és az új fogadalmak betartása erős jellemet kíván. A kezdeti lelkesedés hamar alább hagyhat, végül pedig maradnak az üres kifogások amelyek mögé olyan jól el lehet rejtőzni. Pedig mindenki tudja, hogy az egészségünkből csak egy van, és a hiánya igencsak felforgatja az életünket. Egy-egy komolyabb betegség sok embert ébresztett már rá, hogy valamit tenni kell az egészsége érdekében. Ne várjuk meg a bajt! Éljünk egészségesen! Reméljük, hogy ez a pár kiadvány segít a kezdeti lépésekben. Kívánjuk, hogy a folytatás se maradjon el!        

 

KRISTON INTIM TORNA FÉRFIAKNAK - A FÉRFIERŐ MEGTARTÁSA

 

A fiatalos, egészséges és a gyengülő férfi altestnek egyaránt gondoskodásra van szüksége, hogy jó erőben maradjon. Ugyanúgy edzést igényel, mint a has- vagy a farizom. A Kriston intom torna (KIT) nyújtotta tudatos alhasvédelemmel a férfiak karbantarthatják és ezáltal megóvhatják azon testrészeiket is, amelyek eddig kimaradtak a testedzésből. A napi néhány percer KIT-gyakorlatsor elvégzése észrevehetően növeli a szexuális képességet, a nemi vágyat, az erekciót, képessé tesz a magömlés idejének irányítására, fokozza a húgycső és a végbél záróerejét. Jó hatású a prosztata védelmére, a megtermékenyítő képességnek és a férfihormon mennyiségének növelésére. Az aranyér, a herevéna-tágulatok hatékony kiegészítő terápiája. Miközben intim testtájaidat csúcsformába hozod, önbizalmad láthatóan növekszik. A legfontosabb változás a lélekben következik be, a nők legnagyobb örömére... A rendszeres KIT-tréning kamaszkortól javasolt, egészen addig, míg jó erőben kívánsz maradni.

Bolti ár:4.899Ft-20%

bekesKonyv ár: 3919Ft

 

 

JÓGA NŐKNEK 

 

A kihívásokkal teli mai világban a nőknek alig jut idejük magukra. Azonban élhetünk egy csodálatos lehetőséggel, a jógával. Elegendő tíz percet rászánnunk ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljön hormonháztartásunk, megnyugodjon a testünk és a lelkünk, javuljon erőnlétünk és növekedjen energiaszintünk. A könyvben bemutatott jógagyakorlatokat különböző életkorú nőknek állították össze az újszülött kortól az időskorig. Fiatal anyák kisgyermekükkel jógázva mélyítik el a baba-mama kapcsolatot, míg az érett vagy idős nők kiegyensúlyozott életvitelük fenntartására törekszenek. Sok fiatal nő a tantra-jógán keresztül keresi a fizikai aktivitás lehetőségét vagy a kiteljesedett szexualitás örömét.

 

Bolti ár:3.990Ft-50%

bekesKonyv ár: 1995 Ft

 

 

KRISTON INTIM TORNA

 

Nem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. E könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A Kriston intim torna egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál. A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.

Bolti ár:2.899Ft-20%

bekesKonyv ár: 2319 Ft

 

 

LÉGY A SAJÁT SZEMÉLYI EDZŐD!

 

A Légy a saját személyi edződ! tartalmazza mindazt a tudásanyagot, amelyre szükségünk lehet egészségünk és edzettségünk javításához. Szerzője sokoldalúan képzett gyakorló fitnesz-szakember, aki kezdők és haladók számára nagy gonddal állította össze ezt a nélkülözhetetlen információtárat. A kötet tartalmából: Egészségi és edzettségi állapotfelmérés; Jó szokások kialakítása; Hatékony edzésmódszerek; Edzésterv összeállítása; Lépésről lépésre ismertetett gyakorlatok; Az edzőterem titkai

 

 

 

Bolti ár:3.990Ft-18%

 

bekesKonyv ár: 3272 Ft


 

 

HAGYD ABBA A DOHÁNYZÁST!

 

Beszéljünk rólad. Minden magazint elolvastál, „szakkönyveket” vásároltál a témában, de még mindig a megvalósítható ötletekre vársz valakitől, aki végigcsinálta azt, ami előtted áll. Itt jön be a képbe ez a könyv. Ötleteinket tapasztalatból és hozzáértésből gyűjtöttük. Ezek a legjobb ötletek és tippek, melyeket követve örökre megszabadulhatsz a dohányzástól. Szerzőink nemcsak az adott témának szakértői, hanem annak is, hogy ötleteiket hogyan osszák meg az olvasókkal. Stílusuk szórakoztató és ösztönző. És ami a legfontosabb: mindegyik szerző ugyanazt az utat járta végig, mint te. Engedd meg, hogy beavassanak azokba a trükkökbe, amelyek nekik is nagy segítséget jelentettek annak idején. Két dolgot megígérhetünk. Egyrészt nem kell rengeteg unalmas, elméleti magyarázaton átrágnod magad ahhoz, hogy eljuss a remek gyakorlati tanácsokig. Másrészt szerzőink nem leereszkedően beszélnek hozzád, mert pontosan tudják, hogy milyen érzés a bőrödben lenni. Mert egyszerű, ha egyszer már megvan az ötlet...

Bolti ár:2.495Ft-15%

bekesKonyv ár: 2121 Ft

 

 

ÉLETADÓ ÉTELEINK - TÚLÉLÖKŐNYV FOGYASZTÓKNAK

 

Fogyasszon ételeket. Ne túl sokat. Főleg növényeket.” – foglalja össze Michael Pollan a helyes táplálkozás legfontosabb szabályait. Ám arra is felhívja a figyelmünket, hogy a feladat korántsem olyan egyszerű, mint ahogy ezek alapján gondolnánk. Mit értünk pontosan „étel” alatt? Milyen élelmiszernek tekintett termékek nem tartoznak bele a legnagyobb jóindulattal sem ebbe a kategóriába? És hogyan fogyasszuk el a valódi ételeket ahhoz, hogy sokáig megőrizzük az egészségünket? A táplálkozáskutatás témakörében Michael Pollan ma a világ egyik legelismertebb gondolkodója. Könyvei, amelyek az egészséges táplálkozás legkorszerűbb elméleteivel ismertetik meg az olvasókat, a világ számos országában kerültek a sikerlisták élére. Életadó ételeink című könyvét megdöbbentő felvetései és hatékony, praktikus tanácsai mellett humoros stílusa teszi igazán élvezetes olvasmánnyá.

 

Bolti ár:2.980Ft-20%

bekesKonyv ár: 2384 Ft

 

 

ÉLŐ ÉTELEK KÖNYVE - LÚGOSÍTÁS TERMÉSZETESEN

 

Az élő – azaz nyers, 43 ^(o)C fölé nem hevített – ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan „energiabombát” jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv.

 

Bolti ár:3.199Ft-20%

bekesKonyv ár: 2559 Ft

 

 

KILÓFALÓ FINOMSÁGOK

 

Kilófaló sütemények után finomságok? Bizony! Sütemények és édességek mellett egyre több étel, leves és vacsorának való receptjét is tartalmazza a Kilófaló sorozat második kötete. Szoó Judit konyhájában továbbra is teljes gőzzel folyik a munka, mert a 28 kilós fogyásnak köszönhetően megtanulta tartani az elért súlyát úgy, hogy közben továbbra se kelljen lemondania semmi jóról. Sőt, egy-egy ünnep vagy családi összejövetel alkalmával ő is megenged magának néhány a fogyókúrával nehezen összeegyeztethető fogást, így időről időre újabb egy-két kiló leadásával kell szembenéznie. Mindezt már örömmel, félelmek és aggodalmak nélkül könnyűszerrel teszi. Eközben újabb ételeket talál és próbál ki, a süteményektől, édességektől pedig végképp nem fosztja meg magát. Sok új praktikára, a nehézségek átvészelését segítő megoldásra is rájött. Mindezt ebben a kötetben osztja meg velünk. De a nagy-nagy meglepetés a citromos pite, a kuglóf, a Charlotte-torta vagy a csicsóka legkülönfélébb felhasználási módjai mellett mégis a mostanra kikísérletezett lisztkeverék, aminek a receptjét könyvünk alapján már mindenki használhatja. „Nagyon finom sütiket sütök a könyvedből. Nem voltam valami nagy sütögetős háziasszony, de mióta kipróbáltam a receptjeidet rendszeresen sütök. A két lányom (11 és 15 évesek), na meg a férjem egyszerűen áldják a neved, mert rendszeresen készítek nekik valami finomságot. Igaz hogy csak nekem kell fogynom, de mivel annyira finomak, szívesen eszik, sőt még az anyósomnak is ízlik, pedig eddig nem igazán hitt a képességeimben. :) Köszönöm ezt a csodás ajándékot! :) Ui: a könyv hatására kezdtem el diétázni és már 8 kg-ot sikerült leadnom, pedig pajzsmirigy alul-működésem van és rendszeresen sütizek. Andi

Bolti ár:2.980Ft-15%

bekesKonyv ár: 2533 Ft

 

 

PH CSODA - LÚGOSÍTÓ ÉTELRECEPTEK - FINOM ÉTELEK AZ EGÉSZSÉGÉRT

 

Mindannyian szeretnénk egészségesen táplálkozni, karcsúnak és egészségesnek maradni egész életünkben... és nagyon szeretjük ennei azokat a kedvenc ételeinket, amelyekkel sajnos ez az állapot általában nem elérhető. Mit tehetünk? Ha létezne egy olyan "diéta", egy olyan életmód ahol Ön rengeteg finom étel közül válogathat, sokat ehet, és nem kellene folyamatosan nélkülöznie a vágyott ételeti, mégis megőrizné karcsúságát, fiatalos energiáját és egészségét, akkor szívesen életmódot váltana? Nos, van egy jó hírem az Ön számára. Ez a fajta táplálkozás és életmód létezik. Elérhető mindenki számára, akinek valóban fontos az egészsége. Ez a PH CSODA lúgósító életmód!

 

Bolti ár:1.990Ft-20%

bekesKonyv ár: 1592 FT

 

 

MASSZÁZS TETŐTŐL TALPIG

 

A szerző a következő Paracelsus-idézetet választotta könyve mottójául: A világon minden bajra megvan a gyógyír. A szelíd gyógymódok alkalmazása jelentős segítség mind a betegségek megelőzésében, mind pedig a gyógyításban. Bármilyen rohanósak is napjaink, jusson eszünkbe, hogy a víz, a napfény, a tiszta levegő, a helyes táplálkozás és a rendszeres fizikai aktivitás életünk, egészségünk alapfeltétele. Sajnos, környezetünket megváltoztatni nem, vagy csak nagyon nehezen, lassan lehet, így egyre-másra kivédhetetlen stresszhatások érnek. A kellemetlenségek ellen a leghatásosabb védekezés, ha megtanuljuk szervezetünk testi-lelki gyógyító erőit mozgósítani. Ennek hatékony módja a talpmasszázs mellett -többek között- a kézmasszázs, a testmasszázs, a fülkagylóban található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció, a különféle fürdőkúrák stb. A témák kiválasztásában az a szándék vezette a szerzőt, hogy a házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat röviden bemutassa, és megtanítson azok gyakorlati alkalmazására is. E technikák elsajátítását magyarázó ábrák segítik.

Bolti ár:1.979Ft-50%

bekesKonyv ár: 990 Ft

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport egészség életmód gasztronómia jóga

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr202577676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása