Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KÖNYVAJÁNLÓ - HARRY POTTER KÖNYVEK AKCIÓBAN - J.K.Rowling

2011.07.20. 16:24 :: bekeskonyv

J.K.Rowling Harry Potter regényeit most 25% kedvezménnyel kínáljuk. Most érdemes a hiányzó részeket pótolni!

HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE 01.

 
A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában töltött első tanév kemény erőpróba a diákok számára. Harry Potternek nem csupán a vizsgákon kell megfelelnie, de egy életre-halálra szóló küzdelemnek is részese lesz. A tizenegy éves varázslójelölt története meghódította az egész világot. 
 
Bolti ár:2.589Ft-25%
Internetes ár: 1.942Ft
 
 
 
 
  

HARRY POTTER ÉS A TITKOK KAMRÁJA 2.

 
Harry Potter varázslónak született. Második tanéve a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában éppen olyan eseménydúsnak bizonyult, mint amilyen az első volt. Lekési a különvonatot, így barátai repülő autóján érkezik tanulmányai színhelyére. S a java csak ezután következik... Harry Potter varázslónak született. Második tanéve a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában éppen olyan eseménydúsnak bizonyult, mint amilyen az első volt. Lekési a különvonatot, így barátai repülő autóján érkezik tanulmányai színhelyére. S a java csak ezután következik... "Nekem nagyon tetszett a Harry Potter és a bölcsek köve. 5-ször is kiolvastam, és mindannyiszor tetszett. Ez pedig más könyvnél nem így van. Szóval, nem egy olyan könyv, amit elolvasol, azután a sarokba dobsz, és többé felé sem nézel. "Bándi Gábor 4.b osztályos tanuló.
 
Bolti ár:2.890Ft-25%
Internetes ár: 2.167Ft
 
 
 
 

HARRY POTTER ÉS AZ AZKABANI FOGOLY 3.

 
Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett és szuperbiztos börtönből megszökik egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Roxfortba tart, a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. A varázslónövendék Harry Potter és barátai számára a harmadik tanév sem csak a vizsgák izgalmait tartogatja...
 
Bolti ár:3.389Ft-25%
Internetes ár: 2.542Ft
 
 
 
   

HARRY POTTER ÉS A TŰZ SERLEGE 4.

 
Melyik nemzeti válogatott nyeri a Kviddics Világkupát? Ki lesz a Trimágus Tusa győztese? Utóbbiért a világ három boszorkány- és varázslóképző tanintézetének legrátermettebb diákjai küzdenek. A világraszóló versengés házigazdája Roxfort, ahová Harry Potter immár negyedévesként érkezik. Ám nem csupán e kellemes igzalmakat ígérő események várnak Harryre és barátaira. Voldemort, a fekete mágusok vezére újból készülődik...
 
Bolti ár:4.979Ft-25%
Internetes ár: 3.734Ft
 
 
 
 

HARRY POTTER ÉS A FŐNIX RENDJE 5.

 
Harry Potter ötödik évére készül a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolában. Harry - társaival ellentétben - sosem örül a nyári szünetnek, ám ez a mostani még rosszabb, mint rendesen. Nem csak rokonai keserítik meg az életét, de mintha barátai is elfeledkeztek volna róla. Harry azon töri a fejét, hogyn törhetne ki lehetetlen helyzetéből, ám nyári szünidejánek egy hirtelen, drámai fordulat vet véget. Hamarosan az is megtudja, hogy Roxfortban sem számíthat békés tanulásra és kviddicsezésre...
 
Bolti ár:4.979Ft-25%
Internetes ár: 3.734Ft
  
 
 
 

HARRY POTTER ÉS A FÉLVÉR HERCEG 6.

 
A Voldemort elleni harc állása igencsak aggasztó; a baljós jeleket már a mugli kormányok is észlelik. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. A Főnix Rendjét is veszteségek érik. Ron egy ideje a Reggeli Próféta halálozási rovatát üti fel elsőként, félve hogy ismerős névre bukkan. Dumbledore időről időre eltűnik Roxfortból. Senki nem tudja, hogy ilyenkor hol tartózkodik. Az élet azonban a háborús időkben sem csak harcból áll… A hatodévesek az átváltozást gyakorolják, olykor rendkívül „érdekes” eredménnyel. A Weasley-ikrek üzleti tevékenysége egyre kiterjedtebb. Szerelmek szövődnek a felsőbb évesek között, a Roxfort házai – és egyes lakói – továbbra is kíméletlen versenyben állnak. Harry értékes segítséget kap a titokzatos Félvér Hercegtől. A jó és a gonosz közti frontvonal immár a Roxfortban húzódik. Harry igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára.
 
Bolti ár:4.979Ft-25%
Internetes ár: 3.734Ft
 
 
 

HARRY POTTER ÉS A HALÁL EREKLYÉI 7.

 
Harrynek egy sötét, veszélyes és lehetetlennek tűnő feladatot kell teljesítenie: megtalálni és elpusztítani Voldemort utolsó Horcruxait. Harry még soha nem volt ennyire egyedül és még soha nem érezte ilyen sötétnek a jövőt, de erősnek kell lennie, hogy teljesíteni tudja a rá bízott feladatot. El kell hagynia az Odú nyújtotta melegséget, biztonságot, társaitól is meg kell válnia, hogy a számára kiszabott elkerülhetetlen ösvényt járhassa. Utolsó, hetedik kötetében J.K. Rowling választ ad a kérdéseinkre, melyekre oly régóta vártunk. Varázslatos, gazdagon színezett, elképesztő iramban hömpölygő elbeszélés a történetmesélés nagyasszonyától, kinek regényeit nem elég egyszer elolvasni.
 

Bolti ár:4.689Ft-25%

Internetes ár: 3.517Ft 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1003083785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása