Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KÖNYVAJÁNLÓ - SORS ÉS SÉRÜLÉS - F. Várkonyi Zsuzsa

2011.03.22. 10:20 :: bekeskonyv

F. Várkonyi Zsuzsa Sors és Sérülés című könyvét, a 2008-ban megjelent első kiadsá után újra a kezébe foghatja az olvasó, aki egy kicsit többet szeretne megtudni sorsának alakulásáról. A pszichológus eddig megjelent könyvei közül a legnépszerűbbek a MÁR 100x MEGMONDTAM és a TANULOM MAGAM. A SORS ÉS SÉRÜLÉS a korábbi tanulmányainak gyűjteménye. 

 
"Aki gondolkodik, annak változnak is a gondolatai. Időről időre az érdeklődése is. Mindig jöhetnek újdonságok, amelyek eltérítenek a korábbi irányoktól. Ma már nem hiszem például, hogy szakterületem, a pszichológia, meg tudná válaszolni érzelmi működésünk minden kérdését, és hogy a válaszok feltétlenül életrajzunkban rejlenének. Ahogy végignézem, mi mindenről gondolkoztam az elmúlt években, meglepett, mennyire tarka kép alakult ki. Ezeket a sokszor nagyon különböző témákat és megközelítéseket tettem egymás mellé ebben a kötetben." - F.Várkonyi Zsuzsa
 
-Mikor dől el, mi lesz a sorsunk? -Mi mindent befolyásolnak a születés következményei? -Mit mond a homeopátia és mit a tranzakció-elemzés életünk alakulásáról? -Mik azok a szülői terhek, amik soha nem moshatók ki lelkünkből? -Mit nyertünk és mit vesztettünk az informatika betörésével? -Hogyan segíthet az emberséges kapcsolatkezelés a versenyszféra könyörtelen világában? Ilyen és ezekkel rokon kérdésekkel találkozhatnak a "Sors és sérülés" olvasói.
 
Így vall magáról a szerző: 
Már tanítványként is inkább csak a partvonalról lestem választott mestereimet, felnőtt pszichológusként sem voltam soha igazán egyetlen körnek sem pántlikás tagja, de azért nem szoktam egyedül lenni. Sorskönyvemben mintha az lenne megírva, hogy autodidaktaként tanuljam meg, ami számomra igazán fontos. A legtöbben mindig azoktól tanulom, akik rám bízzák segítésüket. Leginkább a velük való munka során gyűlik a fejemben mindaz, ami most ott van. 
 
 
Bolti ár:2.499Ft-20%
Internetes ár: 1.999Ft
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód tanulmány pszichológia nevelés pedagógia

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr152761529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása