Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KÖNYVAJÁNLÓ - AZ AROMATERÁPIA TELJES MÓDSZERTANA - Joanna Hoare

2011.02.16. 07:56 :: bekeskonyv

Az aromaterápia az alternatív gyógyászat egyik legősibb módszere, amely után napjainkban mind többen érdeklődnek. Az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült illóolajok külső és belső alkalmazása az egészség megőrzésének és a betegségek gyógyításának egyik lehetséges módszere. Joanna Hoare, a könyv szerzője, több mint húsz éve dolgozik aromaterapeutaként. Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetségének elnöke, világszerte tart előadásokat az aromaterápiáról és tanítja annak rejtelmeit.

Az aromaterápia holisztikus módszer, mely a növényekben rejlő gyógyerő révén segíti elő az egyensúlyából kibillent test regenerálódását, valamint a lelki harmónia megteremtését. Az aromaterápiás olajok összhangot teremtenek a test, a tudat és az érzelmek között, javítják a közérzetet és nem utolsó sorban megszépítik az embert. Az aromaterápia a különböző fizikai, mentális és érzelmi problémák (pld. fájdalmak, álmatlanság, depresszió) leküzdésére is eredményesen alkalmazható.Az aromaterápia teljes módszertana kezdőknek, gyakorló aromaterapeutáknak és tanároknak egyaránt nélkülözhetetlen olvasmány. A könyv tartalmából: - Az aromaterápia eredete, működési mechanizmusa. - Illóolajok jegyzéke, több mint negyven olajjal. - Az olajkeverés rejtelmei, a legfontosabb olajkeverékek. - Az emberi szervrendszer alapvető anatómiája, működése, az aromaterápiás kezelés lehetőségei. - Aromaterápiás masszázs gyermekek és felnőttek részére. - Részletes esettanulmányok és gyakorlati tanácsok.  

Bolti ár:4.349Ft-20%

Internetes ár: 3.479Ft

 

 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód ezoterika

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr412664581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása