Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

JÁTÉKOS TANULÁS

2011.01.25. 10:14 :: bekeskonyv

Az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg egy új vidám foglalkoztatókönyv sorozat, a Disney Indul a sulibusz, melynek minden része kiváló segédeszköz gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyvek olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaznak, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. A mese, az interaktív matricák és játékok gondoskodnak arról, hogy gyermekünk vidám környezetben tanulja meg felismerni és leírni az írott kisbetűket, a nyomtatott nagybetűket, fejlesztik a gyermek logikai gondolkodását, szövegértő képességét, segít a fogalomalkotásban és abban, hogy a kicsi magabiztosan mozogjon a számok világában.

 

JÁTÉKOS TANULÁS: FORMÁK ÉS SORMINTÁK 

 
Miért fontos, hogy gyermekünk könnyen felismerje a formákat és a sorminták logikáját? A kutatások azt bizonyítják, hogy a formák és a sorminták egyedi vonásainak felismerése felkészíti a gyermekeket a bonyolultabb geometriai és algebrai fogalmak befogadására. Tanulás közben a kicsik egyre élesebb megfigyelőképességre tesznek szert. A formák esetében a szögek, oldalak és egyenes vonalak eltérő vonásait keresik, a sormintáknál az azonosságot és a különbözőséget ismerik fel. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában. Ez a kötet egy különleges eseményről szól. Abuelito, Portillo néni, Kelly, Lopart bácsi, Julieta és a szerszámok Manny mester születésnapjára készülnek. Ismerd meg a formákat, készíts sormintákat, és kukkants be Manny fantasztikus szülinapi partijára!
 
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 

JÁTÉKOS TANULÁS: ÍROTT KISBETŰK

 
Miért fontos a betűk felismerése? A kutatások azt bizonyítják, hogy a betűk főbb jellemzőinek és sajátos formáinak ismerete - például a vízszintes, függőleges és ferde vonalak, ívek, körök és alagútformák - segít a betűk írásában és olvasásában. A gyors betűfelismerés hatalmas előnyt jelent akkor, amikor gyermekünknek már önállóan kell olvasnia és írnia. A foglalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a foglalkozást, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában. Ebben a kötetben Mickey egér térképet talál a padláson. A térképre valaki korábban nagy X-et rajzolt, és a jó barátok biztosak benne, hogy a betű kincset jelöl. Indulj el Mickey-vel, Donalddal, Minnie-vel, Plútóval és Daisyvel a nagy kincsvadászatra, és közben gyakorold a kisbetűk írását!
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 

JÁTÉKOS TANULÁS: ÖSSZEADÁS (TÜNDÉREK)

 
Miért fontos a számolási készség fejlesztése és a számok viszonyának megismerése? A kutatások azt bizonyítják, hogy a gyermekek nagyobb biztonsággal adnak össze, ha tisztában vannak az olyan alapfogalmakkal, mint a halmazok összevonása, egy szám többféle módon történő felírása stb. Fel kell tudniuk ismerni a mennyiségek közötti különbségeket. Ha a gyermekek többféle módon tudnak számolni, összeadni, összehasonlítani a mennyiséget, sokkal tudatosabbá válnak a számok világában. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában. Ebben a kötetben Auróra, Hamupipőke és Ariel gyönyörű ajándékokat kaptak, de egyikük sem tudja, hogy kitől. Miközben a rejtély után kutatnak, elmagyarázzák neked, hogyan kell összeadni a számokat. Kezdődhet a mesés matek?
 
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 
 

JÁTÉKOS TANULÁS: ÖSSZEADÁS ÉS KIVONÁS (TOY STORY)

  
Miért fontos, hogy a gyerekek gyorsan és automatikusan tudjanak összeadni és kivonni? A kutatások azt bizonyítják, hogy a matematikai alapműveletek elsajátítása a gyermekek fejszámolási és becslési képességét is fejlesztik. A műveleti stratégiák megismerésével a gyermek könnyebben memorizálja a matematikai műveleteket, és képes lesz rendszerezni a tudását, amikor például felcserélhető vagy azonos tagokat kell összeadnia. Ahogy a kicsi egyre ügyesebb az összeadásban és a kivonásban, a problémamegoldás is egyre hosszabb időre köti le a figyelmét. Nem kell állandóan megállnia, hogy számoljon. Ha gyermekünk sokat gyakorol, felkészültté válik a későbbi összetettebb matematikai műveletekre is. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában. Csatlakozz a mesehősökhöz, és vegyél részt a Nyári Matematikai Játékokon! Woody és barátai fantasztikus feladatok segítségével mutatják meg neked, hogyan kell összeadni és kivonni. Vigyázz, kész, rajt!
 
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 
 

JÁTÉKOS TANULÁS: SZÓKINCSBŐVÍTÉS ÉS SZÖVEGÉRTÉS (VERDÁK)

 
A játékos feladatok és a kicsik kedvenc Disney-hősei gondoskodnak arról, hogy az olvasás és az írás szórakoztató elfoglaltság legyen. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában. Ebben a kötetben Villám McQueen és barátai ralit rendeznek Kipufogófürdőben. Bár rengeteg a dolguk, rólad sem feledkeztek meg: fantasztikus feladatokat, matricákat és társasjátékokat gyűjtöttek össze, melyekkel gyakorolhatod az írást és az olvasást. A motorok felbőgnek, kezdődik a futam!
 
 
 
 
 
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 
 

JÁTÉKOS TANULÁS: SZÓKINCSBŐVÍTÉS ÉS SZÖVEGÉRTÉS (TÜNDÉREK)

 
Miért fontos a szavak közti kapcsolat felismerése? Ezen képesség segít gyermekünknek a jelentés alapján felismerni és összekapcsolni a szavakat. A könyv célja, hogy a gyermek elgondolkozzon azon, hogyan kapcsolódnak a szavak egymáshoz. Például a boldog, mérges, aggódó szavakat az köti össze, hogy érzelmeket fejeznek ki. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában. Ebben a kötetben Csingiling igazán komoly feladatot kap Clarion királynőtől: a kis fazekastündérnek kell felügyelnie a tavaszi nagytakarítást Tündérrévben. Megbirkózik Csing a feladattal? Olvasd el a mesét, és oldd meg a sok-sok izgalmas feladványt!
 
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 
  

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek készségfejlesztő foglalkoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr202611782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása