Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HÁZI GYÓGYMÓDOK AZ INFLUENZA SZEZONRA

2011.01.17. 10:56 :: bekeskonyv

Az elmúlt napok enyhe időjárása nem csak a fázós embereknek kedvezett, hanem a vírusok is új erőre kaptak a plusz fokoktól. A szakemberek pedig erre a hónapra jósolják az igazi influenza szezon beindulását. Mostani bejegyzésünket azoknak ajánljuk, akik sajnos ismét összeszedték a vírusokat, s így kényszerszabadságra ítéltettek. Tanácsunk a következő: Aludj sokat, légy fizikálisan aktív, ne légy stresszes, igyál sok folyadékot, egyél sok vitamint és ha már úgyis ágyhoz vagy kötve, OLVASS!

 

HÁZIPATIKA - NÉPI GYÓGYÁSZAT ÉS HÁZI MÓDSZEREK

 
Női testben születni nagy kihívás. Hát mi másból áll az életünk, mint hogy szeretőként, feleségként, anyaként, háziasszonyként, dolgozó nőként, testet-lelket gyógyító mágusként, vagy harcos amazonként jelenünk meg a színpadon, mikor melyik énünk válik kívánatossá. Bárhogyan is küzdünk, valamit nem tudunk kikerülni. Mégpedig az anyaságot. Gondozhat óriási szívvel a férfi is egy kisgyermeket, lehet mégoly pontos és odafigyelő, sosem töltheti be az anya helyét. Az anyákban örök, és sosem múló az ősi érzék a természetes módszerek iránt. Az lenne a jó, ha visszatalálnánk azokhoz a gyógymódokhoz, vagy inkább módszerekhez, melyekben nem feltétlen pirulákra van szükség. A népi gyógyászat igen sokféle megoldást ismer az egyes betegségekre, nyavalyákra, kellemetlen tünetekre. Együttműködik a szervezettel, s nem megölni akarja a betolakodókat. A szervezet öngyógyító folyamatait ébreszti fel, és hagyja, hogy megtegye, amire képes, hiszen testünk csodálatos biológiai szerkezet és képes önmagán elkövetett hibáinak kijavítására. - Berente Ági- Reiki- mester és életmód kutató
 
 
Bolti ár:498Ft-20%

bekesKonyv ár: 398 Ft

 
 
 
 

CSALÁDI PATIKA 2010. - GYÓGYSZEREK, HOMEOPÁTIÁS SZEREK, GYÓGYTERMÉKEK, TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

 
Nincs olyan háztartás, amelyben ne lenne kisebb-nagyobb gyógyszergyűjtemény. Ezeket a családi patikákat rendszeresen felül kell vizsgálni, hiszen a lejárt vagy nem a célnak megfelelően szedett gyógyszerek ártalmasak is lehetnek. Kiadványunk 16 éve minden évben megjelenik. A Családi Patika 2010 ismerteti a gyógyszerformákat, adagolási módokat, az egyes betegségek kórképét, s felsorolja ezek gyógyításának legfontosabb gyógyszereit. Ábécérendben tárgyalja a vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás készítményeket és gyógytermékeket, ismerteti felhasználási területeket, adagolási módjukat, az esetleges mellékhatásokat és ellenjavallatokat is.
 
 
 
 
 
Bolti ár:1.800Ft-20%
bekesKonyv ár: 1440 Ft
 
 
 
 

LÉGÚTI BETEGSÉGEK

 
Maria Treben legújabb kötete a légúti betegségeket alfabetikus sorrendben ismerteti, amelyekhez kezelési módszereket is talál az Olvasó. A ”Légúti betegségek gyógyítási eredményei” c. fejezetben a gyógyfüvekkel való kezelések sikereiről lehet olvasni. Ezek a tapasztalatok és hasznos tanácsok bátorságot adnak minden érintettnek, hogy a légúti betegségeket gyógynövényekkel enyhítse vagy akár teljesen megszüntesse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bolti ár:994Ft-20%
bekesKonyv ár: 795 Ft
 
 
 
 

VITAMIN ABC /GYÜMÖLCS, EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD, ZÖLDSÉG

 
Mennyi vitamin szükséges az egészséges élethez? Minél több? Vagy inkább jobb, ha alaposan odafigyelünk a bevitelre? Lehet-e vesekövet kapni a túlzott C-vitamin-beviteltől? És milyen zöldésgben milyen vitaminok képződnek? Van-e olyan, amitől akár mérgezést is kaphatunk, vagy épp ellenkezőleg: a vitamin csupán istenáldása lehet? Erre kérdésre ad választ kiadványunk, mely a teljesség igénye nélkül, a lehető legnagyobb érthetőségre törekedve tárgyalja a vitaminok kérdését.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bolti ár:580Ft-20%
bekesKonyv ár: 464 Ft
 
 
 
 

ALTERNATÍV MEDICINA - KÍNÁLAT, ÁLLÍTÁSOK, VESZÉLYEK, BIZONYÍTÉKOK

 
Ez a kézikönyv az alternatív orvoslás értékeléséhez nélkülözhetetlen, megbízható, korszerű szempontokkal és ismeretekkel vértezi fel az olvasót. Az általános bevezetés után az orvos-gyógyszerész szerzőpáros sorra vesz több mint száz alternatív gyógymódot, gyógynövényt és táplálékkiegészítőt, bemutatva a velük kapcsolatos állításokat, az ezeket alátámasztó vagy cáfoló bizonyítékokat és a lehetséges spirituális vonatkozásokat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bolti ár:4.499Ft-10%
bekesKonyv ár: 4049 Ft
 
 

 

 

TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK ENCIKLOPÉDIÁJA

 
Az egészséges táplálkozástól a fitoterápiáig és a homeopátiáig számos hatásos és ugyanakkor "szelíd" gyógymódot vehetünk igénybe a leggyakoribb betegségek kezelésére és megelőzésére. A természetes gyógymódok enciklopédiájának gazdag tartalmából bárki kiválaszthatja magának a legmegfelelőbb gyógymódot minden helyzetben: egy-egy adott betegség esetén az ajánlott élelmiszereket, gyógyteákat, főzeteket, illóolajokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket vagy éppenséggel Edward Bach virágterápiáját... Hasznos tanácsok sorozata igazít el abban, hogy miként alkalmazzuk leghatékonyabban a növények titkos erejét, és ezen kívül megannyi értékes és hatásos, a természet által felkínált elemet.
 
 
 
 
 
Bolti ár:4.979Ft-50%
bekesKonyv ár: 2490 Ft
 
 
 
 

KÖRNYEZETÜNK GYÓGYÍTÓ NÖVÉNYEI - FÓKUSZBAN AZ EGÉSZSÉG

 
Elsőre talán közhelyesnek tűnik a kijelentés: fűben-fában orvosság, pedig igaz. Hogy mennyire, azt talán nem is sejtjük, hisz nemcsak környezetünk, de a saját konyhánk is rejteget valódi gyógynövényeket, amelyek körenyezetünk, de a saját konyhánk is rejteget valódi gyógynövényeket, amelyek jótékony hatását nemcsak hogy elismeri az orvostudomány, hanem használja is azokat. Jól tudjuk, hogy nagyon sok ismert gyógyszer készül a mai napig is gyógynövények kivonatából. Könyvünk ezért tiszta és egyszerű recepteket kínál, hogy a természet adta kincseket mi magunk is felhasználhassuk. Oldalról oldalra újabb és újabb növények gazdagon illusztrált leírását találhatjuk, és nemcsak azt tudjuk meg, mi mire való, hanem hogyan használható és hogy hol találhatjuk meg az említett növényt. Nyíltan kimondjuk, nem csodaszereket, varázsitalokat kínálunk, hanem egy természetes, tiszta, vegyszermentes módot arra, hogy odafigyelhessünk egészségünkre.
 
 
Bolti ár:2.989Ft-18%
bekesKonyv ár: 2451 Ft
 
 
 
 

A NÉLKÜLÖZHETETLEN VITAMINOK - EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD 01.

 
A vitaminok rendkívül fontosak szervezetünk számára, és éppen ezért nem hiányozhatnak a mindennapi étkezésünkből! De vajon mik is pontosan és milyen a hatásmechanizmusuk? Mely vitaminok fordulnak elő az egyes ételeinkben? Vajon a táplálékkiegészítőknek mi is a szerepük? Könyvünkkel az a szándékunk, hogy egy olyan megbízható és gyakorlati vezérfonalat kapjon az olvasó, mely mindezekre a kérdésekre - és számos más kérdésre is - választ ad az egészségünk számára oly rendkívüli és nélkülözhetetlen szerek fogyasztásával kapcsolatban, mint amilyenek a vitaminok.
 
 
 
 
 
 
 
Bolti ár:1.199Ft-50%
bekesKonyv ár: 600 Ft
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr732589776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása