Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ÚJÉVI FOGADALMAK - POZITÍV GONDOLKODÁS

2011.01.13. 12:27 :: bekeskonyv

Az újévi fogadalmakkal foglakozó könyvajánlónk negyedik, és egyben befejező részéhez érkeztünk. Az előző cikkekben bemutattunk Önöknek néhány olvasnivalót az egészséges életmódról, a meggazdagodásról és a párkapcsolati gondok orvoslásáról is. Ebben az ajánlóban a pozitív gondolkodást helyezzük előtérbe, mely nélkülözhetetlen lehet minden fogadalom betartásához. Vegyük hát kezünkbe a sorsunkat, gondolkozzunk pozitívan!  

 

ELMÉD GYÓGYÍTÓ HATALMA

 

Tisztelt Olvasó! Ön egy páratlanul értékes, már-már elveszettnek hitt természetgyógyász szakirodalmat tart a kezében! A világ első pozitív gondolkodás témájú kötetét. E könyv írójától, Couétól sokat tanult José Silva, az agykontroll kidolgozója és Schultz professzor, az autogén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja. Az Elméd gyógyító hatalma c. könyvet kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik Coué hiteles és elismert módszerével kívánják kezelésüket kiegészíteni az alábbi betegségek kapcsán: reuma, asztma, bénulás, dadogás, fekélyek, daganatok, szemproblémák, emésztőszervi bajok, szívproblémák, bőrelváltozások; lelki problémák terén: búskomorság, kedvtelenség, hitvesztettség, szorongás, kishitűség. "Tisztelettel és hálával gondolok Dr. Coué-ra mert felbecsülhetetlen értékű számomra, amit tőle tanultam." José Silva "Coué szuggesztiós módszerével minden szervünk egészségi állapota befolyásolható." Dr. Paul Joire

Bolti ár:2.399Ft-15%

bekesKonyv ár: 2039 Ft

 

 

AZ ERŐ BENNED VAN

 

"A minap ezzel fordult hozzám valaki: A legcsodálatosabb ajándékot adta nekem - megajándékozott önmagammal." Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely választ adhat a kérdéseinkre, eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz és a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a Lehetőségben. Ez a könyv feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában, és arra bíztat, hogy ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk! Louise L. Hay, az Éld az életed! című nagysikerű könyv szerzője tovább fűzi az Én szeretetéről vallott gondolatait. Személyesen szól minden olvasóhoz, s a következőket üzeni: Figyelj a belső hangodra! Nyilvánítsd ki szabadon az érzéseidet! Vállald a felelősséget sorsod alakításáért! Szabadulj meg a félelmeidtől! Gyógyítsd meg önmagadat és a Földet a meditáció erejével! Bízz az életben, mert mindaz, amire szükséged van, rendelkezésedre áll! Emlékszel arra az időre, amikor utoljára szerelmes voltál? A szíved csordultig telt. Csodálatos érzés volt. Ugyanezt éled át, amikor saját magadat szereted, csakhogy te sosem távozol. Ha egyszer megszeretted magadat, ez az érzés életed végéig elkísér, így önmagaddal kell kiépítened a legbensőségesebb kapcsolatot! Azonban a világ összes elmélete haszontalan, ha nem vezet cselekvéshez, pozitív változáshoz. Ezért bátran tedd meg az első lépést önmagad megismeréséhez, bármilyen jelentéktelen legyen is az a lépés! Tudatosítsd, hogy tanulni akarsz, s meglátod, csodák történnek!

Bolti ár:2.890Ft-20%

bekesKonyv ár: 2312 FT

 

 

A SZEMÉLYES ERŐ NÉGY FELADATA

 

A tudósoktól a politikusokig, a médiumokig és a látnokokig minden jövőre vonatkozó jóslat azt sugallja, hogy az emberi történelem egyik legtöbb kihívást tartogató évszázadába léptünk. Ahelyett azonban, hogy a jövő miatt aggodalmaskodnánk, inkább próbáljuk meg kitalálni mi magunk, hogy milyen legyen… Mert az igazság az, hogy képesek vagyunk újraírni saját személyes sorsunkat, és ugyanígy a bolygónkét is. Valójában soha nem volt még fontosabb, hogy belekezdjünk ebbe a spirituális küldetésbe. A könyv személyes erőnk négy olyan mélyreható feladatát segít véghezvinni, amelyekkel elszakadhatunk a negatív családi és ősi mintáktól, hogy fényünk végre beragyoghassa a világot.

 

 

Bolti ár:2.989Ft-20%

bekesKonyv ár: 2391 Ft

 

 

A TÜKÖR - SZEMÉLYISÉGTIPOLÓGIAI KALAUZ

 

A tükörbe nézek, ... ha magamat akarom jobban megismerni... ... ha bizonytalan vagyok abban, hogyan tegyem kiegyensúlyozottabbá életem különböző területeit... ... ha nem értem Őt és egyes reakcióit, pedig tényleg szeretném... ... ha nem akarom olyan elvárásokkal terhelni a hozzám legközelebb állókat, amelyeknek, bármennyire is szeretnek engem, nem tudnak megfelelni... ... ha a gyermekemet szeretném boldognak látni és engedni, hogy a legjobbat hozza ki magából... ... ha felelősséget akarok vállalni magam testi-lelki egészségéért és saját szervezetem egyéni igényeinek megfelelő élvezetést folytatni... Az önismeret útjának állomásai a megvilágosodás, megértés, elfogadás, szeretet, szabadság, kiteljesedés, önmegvalósítás, boldogság és testi-lelki egészség. Mindnyájan erre vágyunk valahol. A tükör kulcs magunkhoz és másokhoz. Molnár Rita

Bolti ár:2.499Ft-20%

bekesKonyv ár: 1999 Ft

 

 

HOZD A LEGJOBB FORMÁD!

 

A szellemi edzés felfoghatjuk olyan edzésként is, amelynek köszönhetően teljes emberré válhatunk, és emberi mivoltunkból fakadó lehetőségeinket teljes mértékben kibontakoztathatjuk és megélhetjük. MINDENKI feladata és kötelessége, hogy saját maga alakítsa az életét, és teljes mértékben kibontakoztassa a benne rejlő lehetőségeket.” A legtöbb ember a benne rejlő teljesítőképesség töredékét használja csak. Behúzott kézifékkel éli az életét, és azt hiszi, hogy jelenlegi eredményeinél többre nem képes, miközben ha testileg-lelkileg a lehető legtöbbet hozná ki magából, csodákat művelhetne. Ebben a könyvben egyszerű és hatékony módszereket mutatunk be arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet a test és a lélek koncentrált és harmonikus edzésével kiugró eredményeket elérni. Hiszen a sport és az élet sok közös vonással bír: mindkettő játék. Aki ismeri a játékszabályokat, jobban eligazodik, és aki képes arra, hogy kellő lazasággal játsszon, az mindkét területen többet nyerhet.

Bolti ár:2.989Ft-20%

bekesKonyv ár: 2391 Ft

 

 

A SIKER 7 TITKA

 

Ez a könyv egy huszonnyolc éves fiatalember, Kevin megindító történetét mondja el. De lehetne ez bármelyikünk története Kevin családi és üzleti életének válsága miatt úgy érzi, számára az öngyilkosság az egyetlen kiút mindaddig, amíg egy viharos éjszakán be nem lép az életébe Todd Melvin, egy titokzatos múltú, idősebb úriember. Egyre közelebbi barátságba kerülnek, s beszélgetéseik során Kevin megismer hét olyan titkot, amelyek hatására más színben látja a világot és rendbe teszi életét. Richard Webster 1946-ban Új-Zélandon született, ma is ott él. Világszerte előadásokat és szemináriumokat tart ezoterikus témákban. A magyar olvasóközönség előtt feng shui szakértőként is jól ismert szerzőtől kiadónk eddig az alábbi két kötetet jelentette meg: Az auralátás gyakorlata, Útmutató előző életeink megismeréséhez.

Bolti ár:1.250Ft-20%

bekesKonyv ár: 1000 Ft

 

 

BENSŐ MOSOLY+DVD MELLÉKLET

 

Olyan könyvet szeretnék írni, amely élni segít. A valódi segítség pedig nem az, ha útilámpást adok a kezedbe, hanem ha megmutatom, miként gyújtsd meg a lángot a saját szívedben, ezzel a mondattal indította el a szerző e művét, sok évvel ezelőtt. Ma már tudjuk: szándéka sikerült. Szavai kiléptek a könyv lapjairól, és az olvasók sorsában megelevenedtek. Az első kötet az Önismeretről szól. Hogyan találjuk meg isteni énünket? Miként győzzük le félelmeinket? Mit tehetünk annak érdekében, hogy helyesen neveljük önmagunkat és gyermekeinket? Hogyan találjuk meg nyugalmunkat, derűnket és bizonyosságunkat? A második kötet a Gyakorlat vagyis a megvalósítás. A szerző bemutatja azt a két meditációs utat, amelyen jár. Az első az Önmegismerés, a második a Szeretet útja. E két út egymástól elválaszthatatlan. Részletes beavatást nyerünk abba a meditációba is, amelynek segítségével rátalál lelkünk centrumára, igaz valónkra, aki sorsunk szemlélője és irányítója is innentől kezdve életünket nem a külső körülmények, hanem bensőnk vezérli.

Bolti ár:3.990Ft-20%

bekesKonyv ár: 3192 Ft

 

 

ÉLD AZ ÉLETED!

 

"Ha egy lakatlan szigetre száműznének, és csak egyetlen könyvet vihetnék magammal, gondolkodás nélkül az Éld az életed című könyvre esne a választásom." A New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyéniségének műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. Gyakorlatait alkalmazva megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi-lelki egészségünket. Ha követjük tanácsait, feltárhatjuk és kiaknázhatjuk szellemi erőnket, s feloldhatjuk gátlásainkat, amelyek megakadályoznak minket céljaink elérésében. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy „kezeléssel” zárul, ami nem egyéb, mint a tudatunk átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. A szerző legfőbb üzenete a következő: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. Beavat a gyógyítás rejtelmeibe és beszámol arról is, miként gyógyította ki magát súlyos rákbetegségéből. Könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon. Eligazítást ad a betegségeink hátterében meghúzódó berögzült tudati sémákról és lelki okokról, illetve megmutatja ezek összefüggéseit is. Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.

Bolti ár:2.689Ft-20%

bekesKonyv ár: 2151 Ft

 

 

KULCS ÖNMAGADHOZ

 

A jószerencse mögött mindig megtalálhatók azok az okok, amelyeket mi magunk hoztunk mozgásba valahol, valamikor; az úgynevezett balszerencse pedig szintén az általunk életre hívott energiáknak köszönhető. A világot gondolkodó emberek kormányozzák - ez mindig így volt, s így is marad. Gondolkodni mindenki tud, kreatív, építő módon azonban csak nagyon kevesen. E kevesek ismerhetik csak meg a gondolkodás igazi teremtőerejét. Pedig bárki rendelkezhet ezzel a teremtőerővel, ha használja a Vonzás Törvényét! Mindannyian ugyanabban a világban élünk, de vannak, akik elbuknak, beteggé vagy boldogtalanná válnak, mások sikeresek, egészségesek és boldogok maradnak egész életük során. Bár sokan szeretnénk a szerencsét, a végzetet vagy embertársainkat okolni ezek miatt, a különbségek kizárólag bennünk és gondolkodásunkban rejlenek. Mit tehetünk annak érdekében, hogy egy új, sikerekkel, jóléttel, barátokkal és örömökkel teli világot teremtsünk magunk köré? Ha megfelelő módon és kellő kitartással tanulmányozzuk az itt leírtakat - csodás áldásban részesülünk. A könyv olyan lelkesítően egyszerű kulcsot ad a kezünkbe, hogy egészen felvillanyozódunk tőle, és végre elhisszük, hogy bármire képesek vagyunk, csak "jól kell akarnunk" és "jól kell alkalmaznunk" a Vonzás Törvényét.

Bolti ár:2.589Ft-20%

bekesKonyv ár: 2071 Ft

 

 

GYÓGYÍTÓ AGY - KÉPZELETKONTROLL

 

A világon egyedül ez a kötet adja közre azt a módszert, amellyel a gyógyító és a betegítő!!! pozitív gondolatok élesen elkülöníthetők egymástól. A könyv lépésről lépésre tanítja meg Önnek: 1. Milyen jelek árulkodnak arról, hogy a pozitív gondolat idővel gyógyítani vagy betegíteni fog. 2. Melyek azok a pl. pénzről szóló pozitív képzetek, amelyek valóban képesek növelni a vagyont és melyek azok, amelyek csökkentik, még ha pozitívnak tűnnek is. A Gyógyító agy című könyvben pezseg, forrong az új tudás! Olvasás közben úgy érezheti, hogy agyának egyik része megbotránkozik, de a másik fele belátja, hogy amit a pozitív gondolkodásról eddig tanultunk, nem igaz többé...

 

 

Bolti ár:1.899Ft-15%

bekesKonyv ár: 1615 Ft

 

 

A POZITÍV GONDOLKODÁS HATALMA

 

Olvasd el, és kezdj új életet! Igen, ez a könyv fordulópont lesz az életedben, ahogy annyi ezer és ezer ember életét változtatta meg gyökerestől, akik elfogadták az ajánlott módszereket és követték azokat a mindennapi életükben. Nem nyújt pedig szórakozást, nem íródott ragyogó stílusban, nem törekszik irodalmi babérokra, hanem egyszerű, meggyőző és erőteljes mondanivalójával segíteni akar. Segíteni, hogy szorongás, feszültség, aggódás helyett derű, felszabadultság és bátorság érzése töltse be lényedet, hogy a kétségbeesést új remények váltsák fel, hogy a kudarc, bukás helyett a sikeres, diadalmas életre vezessen. A könyv eredetileg angol nyelven jelent meg és sok millió példányban forog közkézen. Harmincnégy nyelvre fordították le. Magyarországon úgyszólván ismeretlen ez a fajta irodalom, pedig a mélyen gyökerező negatív gondolkodásmódunkat tekintve, talán ott van a legnagyobb szükség rá. Ezzel az elgondolással adtuk ki ezt a felbecsülhetetlen értékű művet, hogy segítsünk vele ott, ahol segítségre a legnagyobb szükség van. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar kiadás is ezreknek jelenti majd egy új élet kezdetét. A Kiadó

Bolti ár:1.800Ft-15%

bekesKonyv ár: 1530 Ft

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód pozitív gondolkodás ezoterika

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr782580901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása