Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ÁRNYÉKVILÁG - SPIRIT BLISS

2010.12.08. 10:55 :: bekeskonyv

Spirit Bliss, alias Hujder Adrienn már 13 éves kora óta ír. A neten már sokan ismerik a nevét, főleg a Harry Potter és Twilight rajongók körében, a fanfiction olvasók. Most a Könyvmolyképző kiadó lehetőséget adott neki, hogy megjelenjen első regénye, az Árnyékvilág! A történetet a Twilight főszereplője, Robert Pattinson ihlett, rá hasonlít Adam Swanson karaktere, aki a könyv főszereplője. Ő is hirtelen lett híres színész. Nagyon szereti a munkáját, de nem tudja, hogyan kezelje a rajongókat, az újságírókat és a paparazzikat. A csillogó sztárvilág egyszerűen nem az ő világa. Aztán megismerkedik egy egyszerű lánnyal, Camillával, akinek szintén nem túl könnyű az élete pár múltban történt dolog miatt, és egymást próbálják kisegíteni a "fényre". Közben a szerelmi történetet egy krimiszál is izgalmasabbá teszi, ugyanis Adam furcsa ajándékokat kap, valaki folyton hívogatja és leveleket küld neki, és ez a zaklatás még nehezebbé teszi az életét, és egyben veszélyessé is, mert nem lehet tudni, hogy ki is az őrült zaklatója, és mit akar tőle valójában.

Találd meg a fénysugarat… „Vezetés közben azon járt az eszem, hogy mit is fogok mondani, ha odaérek a megadott címre, de semmi értelmes nem jutott eszembe. ’Szia, emlékszel rám? Tudod, körbe vagyok véve egy csomó emberrel, aki istenként imád, de én nem akarok isten lenni, csak egy átlagos srác. Lennél a barátom?’ Magamra fintorogtam a visszapillantó tükörben. Szánalmas vagyok…” Adam Swanson, a fiatal színész hirtelen kerül rivaldafénybe. Fogalma sincs, hogyan kezelje a magánéletében vájkáló újságírókat, a paparazzikat a messze hordó fotós puskáikkal meg a mindent elhomályosító vakuikkal, és a fülébe sikoltó rajongókat. És ha ez még nem lenne elég, ijesztő furcsaságok is történnek vele. Baljós üzeneteket, telefonhívásokat és ajándékokat kap, és valaki mintha minden lépéséről tudna… Egyetlen reménysugárként érkezik az életébe Camilla Jones, a fiatal festőlány, akinek semmi köze a sztárok világához, mégis bezárkózva éli az életét, egy múltbeli titok miatt. Vajon sikerül megtalálniuk a boldogságot? Le tudják-e győzni együtt a valódi világ emberi démonait vagy elbuknak a harcban? Csillogás, pompa, gazdagság. Vér, szenvedés és magány. Lásd meg az igazi Árnyékvilágot! Mert a valóság is lehet olyan borzongató, mint a fantázia.

Bolti ár:2.999Ft-15%

bekesKonyv ár: 2549 Ft

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom ifjúsági vámpír

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr712501555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása