Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ÉRZÉKEKEN TÚLI ÉSZLELÉS JOSÉ SILVA MÓDSZERÉVEL - JOSÉ SILVA - ED BERND

2010.11.19. 09:04 :: bekeskonyv

A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. A Silva-féle agykontrollt már sokan elsajátították. Ők tudják, hogy ez a tudományosan megalapozott, praktikus, önfejlesztő módszer, lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Az ÉRZÉKEKEN TÚLI ÉSZLELÉS JOSÉ SILVA MÓDSZERÉVEL című könyvben az Ifj. Josy Silva osztja meg a gondolatait a téma után érdeklődő olvasókkal. Reméljük, hogy az alma nem esett messze a fájától!
 
Tegyük jobbá életünket természetes lelki képességeink segítségével! Ha volt már megérzésünk, ami beigazolódott, álmunkban hasznos információhoz jutottunk, esetleg váratlan egybeesést tapasztaltunk, akkor valószínűleg - tudtunkon kívül - az ESP-t alkalmaztuk. Az Érzékeken túli észlelés José Silva módszerével bevezeti olvasóit az ESP fortélyaiba, és segít a rejtett információk megértésében, melyek életünk minden területét jobbá teszik, beleértve egészségi állapotunkat, gazdasági helyzetünket és kapcsolatainkat is. Ifj. José Silva könyvéből megtanulhatjuk, hogyan kapjunk útbaigazítást a magasabb intelligenciától a jobb döntések és céljaink beteljesítése érdekében. A kötet bemutatja a bizonyítottan hatékony dinamikus meditációs rendszert, melyet a világhírű parapszichológus, José Silva fejlesztett ki. Itt az ideje, hogy azt a sikeres életet éljük, melyet egy magasabb intelligencia számunkra megtervezett. Ahogy José Silva mondta: "Életed hátralévő része legyen a legjobb időszakod!" 

 

Bolti ár:2.499Ft-20%

bekesKonyv ár: 1999 Ft

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód ezoterika agykontroll

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr872458180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása