Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

NYOMTALANUL - WILLIAM GIBSON

2010.11.18. 11:22 :: bekeskonyv

William Gibson a 80-as évlek kiberpunk mozgalmának emblematikus figurája. Legfrissebb regénye, a Blue Ant-trilógia harmadik kötete. A sorozat regényei,a Trendvadász, az Árnyvilág és a Nyomtalanul a mi jelenünkben is játszódhatna. De az ajtón már ott kopogtat a jövő... 

Hollis Henry, az egykori rockzenész és újságíró, valamint Milgrim, a privátszféráját megszállottan óvó kriptológus új megbízást kap a mérhetetlenül gazdag Hubertus Bigendtől: ki kell nyomozniuk, ki áll egy lopva terjedő, forradalmi divatirányzat mögött. Bigend a névtelen segítségével akar ugyanis betörni a katonai ruházat válságbiztos üzletágába. Csakhogy a divatzseni szolgálataira más is igényt tart, szóval Hollisnak és Milgrimnek a nyomozás mellett már hamarosan a bőrét is mentenie kell. Hogy a hadsereg és a fegyverkereskedők frontvonalai közé tévedt két kisember élve megúszhatja-e nagy kalandját, arra talán a világ minden pénze sem garancia.
 
A Neurománccal világhírűvé vált szerző Blue Ant-trilógiájának zárókötetében olyan időszerű témákat vizsgál, mint a hekkerkultúra, a megfigyelés és a személyes szabadság kérdése és a vírusmarketing. Mindezt egy izgalmas, gondolatébresztő thrillerbe ágyazva.
 
 
A katonaság számára kifejlesztett technológiákban nagy pénz van. Még nagyobb, ha adaptálhatók a mindennapokba. Úgy űtnik, Hollis Henry és Milgrim megfogták az isten lábát. Csak nehogy őket is elkapja valaki!
 
Gibson Blue Ant-trilógiájának zárókötetet paranoiás lenyomata napjaink világának, ötpercnyire a jövőbe pillantva. Vagy ötpercnyire a múltba. Nehéz eldönteni, hiszen minden olyan gyorsan változik, és a tétek egyre magasabbak.
 
„Jó szeme a furcsaságokra az eseményeket egészen bizarr megvilágításba helyezi.”
– New Yorker
 
„Hátborzongató Gibsonnak az a képessége, amivel rátapint társadalmunk legizgalmasabb pontjaira.”
– Atlanta Journal-Constitution
 
„William Gibson félelmetesen gyönyörű mondatokat alkot, a tömegek igazi költője.”
– San Francisco Examiner & Chronicle
 
Bolti ár:2.989Ft-20%
bekesKonyv ár: 2391 Ft
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: regény irodalom sci fi világirodalom kiberpunk

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr492456813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása