Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

MISZTRÁL CSÓKJA - LAURELL K. HAMILTON

2010.11.18. 11:50 :: bekeskonyv

"Bőrén halványkék fények táncoltak. Nem tudtam volna megmondani, a bőre alatt-e, a teste mélyén, vagy ragyogó torzójának a felületén villognak. Megcsókolt. Mélyen, hosszan, és ez alkalommal nem mézsör ízét éreztem. Húst, ajkat, szájat, nyelvet ízleltem, és alsóajkamon fogak karcolását. De a mézsör még mindig csorgott a testünkre, szétfolyt, aranyszínű tócsát alkotott. Lassan a szőrmét is átitatta alattunk."

 
Merry Gentry, azaz Meredith NicEssus Hercegnő, a hús és vér kezének hordozója folytatja a faeire fölvirágoztatását. Miközben élet-halál - és persze a hatalom megszerzésének - kérdése, hogy megtermékenyüljön valamelyik testőrétől, a tündérdombok évszázadok óta holt kertjeit, tavait ő maga termékenyíti meg mágiával. Új életet és méltóságot lehel Sholtóba is, a sluagh királyába, aki újonnan szerzett hatalmától megittasulva mágiája segítségével idézi meg a vad falkát, amit senki nem tud megállítani... Merrynek újabb kihívásokkal és fájdalmakkal kell szembenéznie, miközben folyamatosan küzd az őrült Cel herceggel, a levegő és sötétség királynőjének fiával.
 
„Merry kalandjai magukkal ragadják az olvasót, és nem eresztik.” 
St. Louis Post-Dispatch
 
„A szex, az erőszak és a mágia kiélezett ötvözete, ami egyszerre felkavaró és szórakoztató.”
Library Journal
 
„Hamilton könyvei kihagyhatatlanok.”
The Denver Post
 
 
 
 
A szerzőről:
 
Laurell K. Hamilton 1963-ban született. Miután édesanyja autóbalesetben meghalt, nagyanyja nevelte fel Arkansas államban. Biológiából és irodalomból diplomázott. Első könyve, a Bűnös vágyak 1994-ben jelent meg, amelyet azóta több mint egy tucat követett az Anita Blake-sorozatban. A sorozat azóta meghódította az egész világot, és a regények minden országban gyakori szereplői a sikerlistáknak. Anita Blake figurája olvasók millióit tette rajongóvá, a könyvekből azóta képregény is készült, valamint egy tévésorozat előkészületei is megkezdődtek. Laurell K. Hamilton férjével, kislányával és három kutyájával Missouri államban, St. Louisban él.
 
Bolti ár:2.980Ft-20%
bekesKonyv ár: 2384 Ft
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: regény irodalom fantasy hamilton világirodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr332456878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása