Tudj meg többet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

VILÁGKONYHA - GORDON RAMSAY

2010.11.10. 15:32 :: bekeskonyv

Gordon Ramsay több mint 20 éttermével szerte a világban, New Yorktól Tokióig összesen 12 Michelin-csillagot szerzett. Ezzel, az étterembirodalommal rendelkező séfek között Ramsay a világon a harmadik. Nem csoda hát, hogy kíválóan ismeri a világ konyhaművészetét. Most pedig nekünk is lehetőségünk nyílik arra, hogy a Gordon által elkészített ételkülönlegességek közül elsajátítsunk néhányat. A Világkonyha többek között francia, olasz, görög, spanyol, brit, kínai, thai, indiai és amerikai ételeket tartalmaz. 256 oldalon, színes képekkel illusztrálva segíti a könyv a gasztronómia után érdeklődőket. 

Olaszt, kínait, esetleg valami könnyű francia menüt? Globalizálódó világunk előnye, hogy egyre több konyha ízeit kóstolhatjuk meg anélkül, hogy kitennénk a lábunkat otthonról. Ebben segít Gordon Ramsay új könyve, a Világkonyha, amelyben a Föld különböző tájairól összegyűjtött kedvenc receptjeit tárja az olvasó elé. A sztárséf útmutatásai alapján egyaránt a konyhánkba varázsolhatjuk a rafinált francia, a csodás olasz, a varázsos keleti vagy éppen a pikáns thai gasztronómia remekeit. Az étvágygerjesztő előételek, főfogások és desszertek leírása mellett Ramsay elárulja néhány ügyes trükkjét, így az ételkészítés még egyszerűbbé válik. Könnyedén megtanulhatunk raviolit, samosát vagy éppen kínai töltött tésztát készíteni. A séf a tőle megszokott lelkesedéssel ír az adott konyhák alapanyagairól, és abban is segít, hogyan készítsük el minél változatosabban például a steaket, a spárgát, a pizzát vagy a kínai zöldségeket. Ha egzotikus ételre támad étvágyunk, Gordon Ramsay Világkonyhájában biztosan megtaláljuk hozzá a megfelelő receptet.  

bekesKonyv ár: 5999 Ft

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia ramsay

A bejegyzés trackback címe:

https://bekeskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr362438655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása